Üçüncü kez evet diyecek

Kayahan'ın büyük kızı Beste Açar, 14 Mayıs'ta üçüncü kez nikah masasına oturacak

Üçüncü kez evet diyecek
11 Mayıs 2011 Çarşamba 08:23 tarihinde eklendi.

 

Kemerburgaz'da düzenlenecek törenle hayatını Engin adlı işadamıyla birleştirecek olan Açar, düğün davetiyesine babasının "365" şarkısının sözlerini bastırdı.
 
Sevgilisiyle 365 gün önce tanıştığını, doğum gününde de evleneceğini söyleyen Beste Açar'ın davetiyesinde şu not yazıyor:
 
"Engin ile Beste... 365 Gün; bugün birinci yılımızı doldurduk. Geriye kalan bütün 365 günlerini de beraber geçirmeye karar verdik. Bu özel günümüzde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız."
 
Tribünler Kayahan şarkısı söyleyecek
Daha önce Beşiktaş taraftarının "Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi", Fenerbahçeliler'in de "Mor Menekşe" şarkılarını kendilerine göre uyarladığı Kayahan, Ziraat Türkiye Kupası final maçında da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a enerji verecek. Bugün Kayseri Kadir Has Stadı'nda Beşiktaş'a karşı kupa mücadelesi verecek olan takımın taraftarları, sanatçının "365" adlı yeni single'ını marş gibi söyleyecek. Şarkının sözlerini bu karşılaşma için yeniden yazan ve koroyla birlikte seslendiren Kayahan, "Ben Galatasaray'ı tutuyorum, bu maç için favorim yok, iyi oynayan kazansın. Zaten önemli olan centilmenlik ve iyi futbol oynayanın kazanması. Dünya sevgi üzerine kurulmuş, kimsenin özellikle de spor için üzülmesini istemem."