Uçuruma düştü, yürüyerek ambulansa bindi

Elazığ'ın Harput Mahallesi'nden öğretmen Selda Gülşen özel otomobiliyle giderken, direksiyon hakimiyetini kaybederek 100 metrelik uçuruma düştü.

Uçuruma düştü, yürüyerek ambulansa bindi
21 Şubat 2013 Perşembe 18:25 tarihinde eklendi.

 

Otomobilinden sağlık ekiplerinin yardımıyla çıkarılan öğretmenlerinin kaza geçirdiğini gören öğrenciler, baygınlık geçirdi. Kaza geçiren Gülşen ile baygınlık geçiren 3 öğrenci de aynı ambulansla hastaneye kaldırıldı.
 
Elazığ'ın eski yerleşim yeri olan Harput Mahallesi'ndeki Özel Yavuz Selim Lisesi'nde Beden Öğretmeni olan Selda Güneş, 23 HD 402 plakalı otomobiliyle kent merkezine geldiği sırada, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 100 metrelik uçuruma düştü. Takla atmadan ilerleyen otomobilin uçuruma düştüğünü gören okuldaki öğrenci, öğretmenler durumu hemen jandarma ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi.
 
Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri otomobilin düştüğü bölgeye inerek, uçurumda taşlara çarptıktan sonra çalılarda duran araç içerisinden çıkarılan Gülşen, sağlık ekiplerinin yardımıyla yürüyerek ambulansa kadar geldi. Öğretmenlerinin kaza yaptığı haberini alarak olay yerine gelen öğrenciler, otomobilin düştüğü yeri görünce baygınlık geçirdi. Boynuna takılan boyunlukla yürüyen Selda Gülşen ve baygınlık geçiren 3 öğrenci de aynı ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

DHA