"UEFA, F.Bahçe'ye acıdı"

Ali Şen, sarı-lacivertli ekibin 1 maç seyircisiz oynama cezasını değerlendirdi. Efsane başkan, "Böyle bir ceza kimsenin aklına gelmezdi. UEFA, daha fazla ceza verebilirdi. UEFA belki de Fenerbahçe'ye acıdı" dedi.

UEFA, F.Bahçeye acıdı
28 Şubat 2013 Perşembe 13:00 tarihinde eklendi.

 

UEFA, Fenerbahçe-BATE Borisov arasında oynanan rövanş maçında taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle Sarı-Lacivertli ekibe 1 maç seyircisiz oynama cezası daha verdi. Ayrıca 2 yıl içinde bir kez daha saha olayları yaşanması durumunda Fenerbahçe, UEFA müsabakalarına katılamayacak.
 
Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen, sarı-lacivertli ekibin 1 maç seyircisiz oynama cezasını maraton.com.tr'ye değerlendirdi.
 
Fenerbahçe'nin eski Başkanı Ali Şen, "Türk insanı yaratıcıdır. Tribünde şarkılar, marşlar büyük coşkuyla söylenir. Hatta Türk insanı öyle yaratıcıdır ki bazen esprili laf bulur ve koro haline gelir. Yine ceza çektiğimiz bir maçta taraftarın saha içine paraşütlü işaret fişeği göndermesi akıl alır gibi değil. Fenerbahçe'nin bu sebepten dolayı ceza alacağı kimsenin aklına gelmezdi. Taraftara uyarım bir daha yapmasınlar. UEFA, daha fazla ceza verebilirdi. UEFA, belki de acıdığından dolayı 1 maç ceza verdi. Fenerbahçe, şimdi Plzen maçını seyircisiz oynayacak. Eskiden Avrupa maçları alınan skorlardan dolayı üzüntüye sebep olurdu ancak şimdiki durumlar eskisi gibi değil. Taraftarının gücü ötesinde büyük bir gelir kaynağı. Ancak Fenerbahçe büyük bir gelirden olacak. Kulüp bu cezadan dolayı büyük bir mali kayba uğrayacak" dedi.
 
(maraton)