UEFA'nın manşeti oldu

UEFA'nın resmi internet sitesi Galatasaray-Real Madrid karşısında oynanan maçı ilk haber olarak manşetine taşıdı.

UEFAnın manşeti oldu
18 Eylül 2013 Çarşamba 14:14 tarihinde eklendi.
UEFA gecenin en gollü maçı için 'BENZEMA VE RONALDO DOLU BÜYÜK BAŞARI' diye başlık attı.
 
EBOUE: "KENDİ AÇIMDAN İKİNCİ YARIYI UNUTMAK İSTİYORUM"
 
Galatasaray ve Real Madridli futbolcuların maç sonundaki açıklamalarına da yer veren UEFA'nın sitesi, Emmanuel Eboue'nin "İkinci yarıyı unutmak istiyorum" sözlerine dikkat çekti. Eboue'nin şu ifadelerine yer verildi:
"Herkes Galatasaray'ın ilk 30 dakikada ki güçlü ve iyi oyununu gördü.Bizim Real Madrid den farkımız biz bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik.Ama onlar bunu yaptı.Kendi açımdan ikinci yarıyı unutmak istiyorum"
 
MELO: "ÇOK ÜZGÜNÜM ÇÜNKÜ BÖYLE BİR SONUCU KİMSE KABULLENEMEZ"
 
Felipe Melo'nun ise; "Çok üzgünüm çünkü böyle bir sonucu kimse kabullenemez. İlk 30 dakika bakılırsa kim bu sonucu tahmin edebilirdi. İmkan dahilinde iyi oynadık ama sonuçta Real Madrid'e karşı oynuyorsunuz.Real Madrid'in kadrosu dünyanın en iyi oyuncuları ile dolu" sözlerine yer verildi.
 
BENZEMA: 'BENİM AÇIMDAN HERŞEY ARTIK YERİNE OTURDU'
 
Mücadelede 2 gol atan Karim Benzema'nın ise kendisini bulduğundan bahsedilerek şu açıklaması yayınlandı: 
 
"Galatasaray ilk yarıda iyi bir oyun sergiledi. Bizi oyunda geride tutarak,agresif ve kendilerinden emin bir oyun ortaya koydular.Ama Isco'nun 33'üncü dakikada attığı gol bize gerekli güveni sağladı.Bu gece kendime güveniyordum.Bu da iki gol atmamı sağladı.Bu gece benim açımdan herşey artık yerine oturdu diyerek' sözlerini bitirdi.'Fransız futbolcu iki gol atarak yıldızlaştı"
 
RONALDO: "GALATASARAY İLK 20 DAKİKA BİZİ ÇOK ZORLADI. AMA BİZ GOLÜ ATINCA BU BASKIYI BİTİRİP KENDİ LEHİMİZE ÇEVİRDİK"
 
hat-trick yaparak yıldızını parlatan Cristiano Ronaldo ise; "Öncelikle 6 golden evvel şunu belirtmeliyim. İstanbul'da zor bir atmosfer bizi bekliyordu. Bu sonuç ciddi bir güven kazandıracak. Ama unutmamak gerekiyor ki Galatasaray ilk 20 dakika bizi çok zorladı. Ama biz golü atınca bu baskıyı bitirip kendi lehimize çevirdik. Bu sonuç bizim için çok iyi oldu." dedi.

DHA