Uğur Boral Beşiktaş'a

Beşiktaş'ın bu sezonun devre arasında Fenerbahçe'den Samsunspor'a transfer olan Uğur Boral'ın peşinde olduğu iddia edildi.

Uğur Boral Beşiktaşa
06 Nisan 2012 Cuma 09:58 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş bir yandan Süper Final'de başarılı olmanın hesaplarını yaparken diğer taraftan gelecek sezon için kolları sıvadı.
 
Takvim'in haberine göre; Fikret Orman'ın başkanlığa gelmesinden sonra kemer sıkma politikasına giren Siyah- Beyazlı yönetim özellikle yerli futbolcuları renklerine bağlamak istiyor.
 
LİSTEDEKİ İLK İSİM
Bu sezonun devre arasında Fenerbahçe'den Samsunspor'a transfer olan ve Karadeniz ekibinde oynadığı başarılı futbolla tüm dikkatleri üstüne çeken Uğur Boral'ın listedeki ilk isim olduğu öğrenildi. Gençlerbirliği'nde oynadığı dönemden beri Beşiktaş'ı tuttuğu bilinen Uğur Boral'ı Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun da çok istediği ve Başkan Fikret Orman'dan bu oyuncunun transfer edilmesini talep ettiği öne sürüldü.
 
UĞUR DA GELMEYİ ÇOK İSTİYOR
Astronomik borç nedeniyle transferde dikkatli davranmayı ilke edinen Fikret Orman'ın gelecek haftadan itibaren Uğur Boral'la masaya oturmayı planladığı belirlendi. Bonservis ödenmeyecek olan Uğur'un da Beşiktaş'a gelmeyi çok istediği öğrenildi.
 
6 KULÜPTE FORMA GİYDİ
Profesyonel futbol hayatına ilk olarak Alibeyköy'de başlayan Uğur Boral sırasıyla Kocaelispor, Gençlerbirliği, Ankaraspor ardından yine Gençlerbirliği, Fenerbahçe ve Samsunspor formalarını giydi.