Ujfalusi dönüyor!

Galatasaray savunmasının kilit isimlerinden Tomas Ujfalusi tedavisinin sonuna gelindi. Çek savunmacı formasına kavuşmak üzere.

Ujfalusi dönüyor!
24 Mart 2013 Pazar 14:54 tarihinde eklendi, 1.523 kez okundu.

 

Galatasaray'ın son haftalarda yaşadığı stoper sıkıntısı çözüme kavuşuyor. Semih ve Dany'nin peş peşe sakatlıkları sonrasında stoper sıkıntısı çeken sarı kırmızılı takım savunmanın liderine kavuşuyor. Tomas Ujfalusi'nin tedavi sürcenin sonuna gelindi ve Çek savunmacı formasına kavuşmak üzere.
 
Galatasaray savunmasının kilit isimlerinden Tomas Ujfalusi, sezon başındaki sakatlığı nedeniyle sarı-kırmızılı formayla bu sezon sadece 2 maça çıkabilmişti.
 
Ujfalusi'nin yokluğunda savunmada zaman zaman sıkıntılar yaşayan Galatasaray'da, Çek stoper için hem taraftarı hem de teknik heyeti sevindirecek haberi Amerikalı performans uzmanı Scott Piri verdi.
 
Fatih Terim ile milli takımda da çalışan ve sarı-kırmızılı takıma da tecrübeli teknik adam ile birlikte gelen "performans uzmanı" Scott Piri, twitter'da yaptığı açıklamada Tomas Ujfalusi'nin gelecek haftadan itibaren düzenli şekilde takımla antrenmanlara başlayabileceğini belirtti.
 
Sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi bitecek olan Ujfalusi'nin maç eksiğini kapatması halinde, sezon bitmeden formasına yeniden kavuşması bekleniyor.