Ujfalusi, ne zaman dönüyor?

Tomas Ujfalusi, tedavisinin sürdüğü Prag'dan takıma ve taraftara mesaj gönderdi. Tecrübeli futbolcu Ocak ya da Şubat ayında takımın ara hazırlık dönemine yetişmeye çalışacağını söyledi.

Ujfalusi, ne zaman dönüyor?
04 Ekim 2012 Perşembe 17:15 tarihinde eklendi, 1.286 kez okundu.

Galatasaraylı futbolcu Tomas Ujfalusi, tedavisinin sürdüğü Prag'dan takıma ve taraftara mesaj gönderdi.

 
NTVSPOR'a konuşan Ujfalusi'nin açıklamaları şu şekilde;
 
"Yaklaşık 1 aydır yürüyemiyordum. Tedavim iyi gidiyor. Sonuç almaya başladık. Yürümeye başladım. Her akşam 4-5'e kadar ciddi çalışıyorum. Pazartesi gününden itibaren yüzmeye başlıyorum. Çok ciddi bir şekilde çalışmam ve sabırlı olmam gerekiyor"
 
"Futbolda olabilen birşeyle karşılaştım. Deneyimli bir oyuncuyum. Her zaman pozitif bakmaya çalışıyorum. İyileşmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Takım arkadaşımlarımı çok özledim. Onlarla buluşmak için herşeyi yaparım. Şu an geleceği değil, sakatlığımın geçmesini düşünüyorum. Çünkü ciddi bir sakatlık geçirdim. Takımı, arkadaşlarımı, soyunma odasındaki atmosferi çok özledim. Tek yapabileceğim olabildiğince sıkı bir şekilde çalışmak. Bir dönüş tarihi vermek istemiyorum, Ocak ya da Şubat'ta dönebilirim. Ocak ayında ikinci yarı hazırlıklarına katılırsam çok mutlu olacağım."