Ujfalusi'den Fener'e mesaj

Galatasaray'ın Çek savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi, Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunda puan kaybedeceğine olan inancının tam olduğunu dile getirdi.

Ujfalusiden Fenere mesaj
27 Nisan 2012 Cuma 14:40 tarihinde eklendi, 1.121 kez okundu.

 

Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi Galatasaray Televizyonu'na açıklamalar yaptı.

Trabzonspor ile oynayacakları maçın çok zor geçeceğini ancak Fenerebahçe karşısında oynadıkları futbolu sergilemeleri durumunda İstanbul'a üç puanla döneceklerinden emin olduğunu ifade eden Ujfalusi şunları söyledi: "Fenerbahçe ile oynadığımız derbide gerçekten çok iyi oynadık ama ne yazık ki kaybettik. Maçı sekiz golle tamamlayabilirdik ancak sonuçta bu futbol. Artık Fenerbahçe maçını geride bıraktık. Hafta boyuncu Trabzonspor maçı için çalıştık, Trabzon'daki maç da çok zor olacak. Fenerbahçe'yle oynadığımız gibi oynamalıyız. Çok iyi bir takımız, topu sürekli kontrolümüzde bulundurursak gol için kesinlikle fırsat buluruz. Savunmada da kesinlikle onlara gol izni vermemeliyiz. Deplasmandan üç puanla döneceğimize eminim.
 
Her şey bizim elimizde, biz kendi oyunumuza bakmalıyız. Fenerbahçe maçını unutmamız gerek. Bence onlar tüm maçlarını kazanmayı başaramayacak ama sonuçta dediğim gibi her şey bizim kontrolümüzde, elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız.
 
Dün gerçekleştirdiğimiz antrenmanda ilk kez bir çalışmayı bu kadar çok kişinin izlediğini gördüm. Gerçekten muhteşemdi, müthiş bir atmosfer vardı. Tıpkı bir maçtaymışız gibi bizi desteklediler. Her zaman, her yerde bize büyük destek veriyorlar, bu yüzden bize de kalan maçları kazanmak düşüyor."