Ukash kart

Artık daha güvenli ve daha hızlı bir ödeme işlemleri sağlayabilecek, bunun yanında bir çok web sitesinden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceksiniz.

Ukash kart
19 Nisan 2015 Pazar 00:14 tarihinde eklendi.

Artık daha güvenli ve daha hızlı bir ödeme işlemleri sağlayabilecek, bunun yanında bir çok web sitesinden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceksiniz.

Avrupa`da ortaya çıkan ve çok kısa bir süre içerisinde tüm Dünya ülkelerinde kullanılmaya başlanan ukash kart ödeme türü ile artık çok daha güvenli alışverişler sizleri bekliyor. İnternette bir çok web sitesi ürün satışı veya hizmet satışı sağlamaktadır. Bu ürün veya hizmetleri satın alabilmemiz için bu sitelere online bir şekilde ödeme yapmamız gerekmektedir. Genel olarak kullanılan kredi kartı ile bu tarz sitelere ödeme yapabilir ve satın almak istediğimiz ürün veya hizmetin bedelini kredi kartımız ile sağlayabiliriz.

Kredi kartı bize dışarıda yaptığımız ödemelerde olduğu gibi online ödemelerde de yardımcı olmaktadır, fakat kredi kartıyla yaptığımız online ödemeler bizlere güvenlik açıkları getirebilmektedir. Kredi kartımızda bizlere ait bir çok kişisel bilginin bulunması kötü amaçlı yapılmış web sitesi yöneticilerinin elinde bizlere güvenlik zafiyetleri sağlayacaktır. Bunun yanı sıra kredi kartımızın üzerindeki bilgilerin istenilmesi yine kötü amaçlı web sitelerinde hesap bakiyemiz kadar bizden para talep edilmesini ve dolandırılmamıza olanak sunabilmektedir. Bu yüzden kredi kartı ile online bir ödeme yaparken sitenin güvenilir olup olmadığına çok dikkat etmemiz ve belki de o siteyi saatlerce araştırmamız gerekebilmektedir. Ukash kart ile yapacağımız alışverişlerde bu tarz sorunları yaşamayıp sadece satın aldığımızukash fiyatı kadar dolandırılabilme ihtimalimiz bulunmaktadır.

ukashinteraktif.com

Ukash kart bizlere ait içerisinde hiç bir kişisel bilgiyi barındırmamaktadır ve satın alma işlemlerinde sadece 19 haneli pin kodu kullanmaktadır. Ukash kart adından anlaşılabileceği gibi bir kart formunda değildir. Sanal ortamda kullanılan 19 haneli elektronik şifreleme ile korunan pin kodundan ibarettir. Bu pin kodunun içerisinde bizlere ait hiç bir kişisel bilginin bulunmaması güvenliği zayıf web sitelerinde bile sorun teşkil edilmeyecektir. Ukash kart ön ödemeli bir sistemdir yani; satın alacağımız ürünün veya hizmetin parasını önceden ödememize olanak sağlamaktadır. Bu ücreti güvendiğimiz web sitelerine ödediğimiz için alışveriş yapacağımız sitenin ne kadar güvenli olduğu çokta fazla önemli değildir.

Ukash kartlar ülkemizde ukash bayileri araacılığı ile satılmaktadır. Ülkemizde bulunan en iyi ukash türkiye bayisi olan www.ukashinteraktif.com web sitesinden en uygun fiyatlarla ucuz ukash kart satın alma işlemlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Ukash kart diğer ödeme türlerinin açıklarını ortadan kaldırarak kullanıcılarına en güvenilir hizmeti sağlamak adına ortaya çıkmış bir ödeme sistemidir. Bu kartı satın alırken tek dikkat etmeniz gereken nokta satın alacağınız fiyatın ürün fiyatından az olmamasıdır. Çünkü ukash kartlar sadece tek seferlik ödeme imkanı sağlamaktadır. Ekstra ücret eklemek veya kalan paranın üzerine almak gibi bir sistemi kabul etmemektedir.  

Sitemiz üzerinden Astropay kartda satın alabilirsiniz.