Ukrayna'da Vizesiz Kayak Keyfi

Bu kış vizesiz turlarile kayak yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Ukrayna'nın kayak pistleriyle ünlü Bukovel şehrinde her dereceden kayakçıya uygun pistlerin bulunduğu Bukovel'de unutulmaz bir Ukrayna turuyapabilirsiniz.

Ukraynada Vizesiz Kayak Keyfi
20 Aralık 2017 Çarşamba 10:48 tarihinde eklendi, 1.058 kez okundu.

Bu kış vizesiz turlar ile kayak yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Ukrayna'nın kayak pistleriyle ünlü Bukovel şehrinde her dereceden kayakçıya uygun pistlerin bulunduğu Bukovel'de unutulmaz bir Ukrayna turu yapabilirsiniz.

 

Eğlenceli ve ekonomik bir kış tatili yapmak isterseniz şimdiden tatil planlarınızı hazırlamanızda fayda var. Avrupa'daki önemli kayak pistlerine ev sahipliği yapan Bukovel, kayak turu sezonunu açtı. Ülkenin ilk kayak merkezi olan Bukovel, aynı zamanda Ukrayna'daki en büyük kayak merkezi olarak adlandırılıyor. Avrupa standartlarında kayak yapacağınız bu kayak merkezinde toplamda 61 tane kayak pisti ile hizmet veriliyor.

 

Her derece kayakçıya hitap eden 600 metre ile 4 kilometre arasındaki kayak pistlerinde daha önce hiç kayak yapmamış olsanız bile asla zorlanmıyorsunuz ve birkaç saat içinde rahatlıkla usta bir şekilde kayabiliyorsunuz. Bölgede konaklayabileceğiniz ekonomik bütçede oteller mevcut.

 

Doğa ile iç iç olacağınız Bukovel kayak pistleri Karpat Dağları üzerinde bulunuyor ve 14 tesisi ile hizmet veriyor. Tüm bunların dışında ışıklandırmaları sayesinde, gece de kayak yapabiliyor ve günün her saati pistlerin tadını çıkarabiliyorsunuz.

 

Vizesiz Kayak Turları Hakkında

 

Ukrayna ve Karadağ, vizesiz yurtdışı kayak turları arasında en popüler yerlerden oluyor. Kuzeyin en renkli ülkelerinden Ukrayna’da kayak yaparak sevdiklerinizle eğlence dolu bir tatil geçirebilirsiniz. Karadağ’da kayak yapmayı tercih edenler ise Kolaşin kayak turu ile birbirinden eğlenceli, modern ve güzel kayak pistlerinde unutulmaz bir kış tatili yapabilir.