Ülker, 70. yılını kutluyor

Her yıl Kasım ayının üçüncü perşembesini “mutlu et, mutlu ol” günü ilan eden Ülker’in tüm çalışanları, Marsa Yağ Fabrikası’nda düzenlenen kutlama yemeğin buluştu

Ülker, 70. yılını kutluyor
21 Kasım 2014 Cuma 16:08 tarihinde eklendi.

Her yıl Kasım ayının üçüncü perşembesini “mutlu et, mutlu ol” günü ilan eden Ülker için ilk hareket, 20 Kasım Perşembe günü Yıldız Holding çalışanları tarafından başlatıldı. İkinci Dünya Savaşı’nın zorlu yıllarında ürün alamayan Anadolu esnafının ayağına nakliye farkı almadan ürün götüren Ülker, 70. yaşını Anadolu’da da kutluyor. Yıldız Holding fabrikalarının bulunduğu iller dahil birçok ilde çalışanlar, distribütörler, iş ortakları ve mevcut illerin mülki erkanı ile birlikte kutlamalar yapıldı.

Adana’da Marsa Yağ Fabrikası’nda düzenlenen kutlama yemeğine Adana Valisi Mustafa Büyük, Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çalışkan ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şahin Bilgiç de katıldı. Marsa Yağ Genel Müdürü Adnan Özşahin’in konuşmasının ardından Ülker 70. yıl pastası kesildi.


CİHAN