Ülkücülerden Koray Aydın'a ağır darbe

MHP Genel Başkan adayı olan Koray Aydın ülkücülerin hedefinde. Bahçeli yanlısı ülkücülerin yeni internet sitesi "hareket2023", Koray Aydın hakkında ağır iddialarda bulundu.

Ülkücülerden Koray Aydına ağır darbe
27 Eylül 2012 Perşembe 14:37 tarihinde eklendi, 2.059 kez okundu.

Sitede "Koray Aydın'ın oğlunun düğünü ve artan mal varlığı" başlığıyla yayınlanan haberde "Sanık olarak yargılanan Koray Aydın’ın izahı gereken bilinen toplam mal varlığı tutarı 1.853.411.483.414.TL’dir. Koray Aydın’ın 29 Eylül 2012 tarihinde oğlu Halil İbrahim Aydın’ın düğünü var. Koray Aydın da malvarlığı konusunda önümüzde günlerde çıkabilecek tartışmalara Recep Tayyip Erdoğan gibi cevap verirse şaşırmamak lazımdır" yorumu yapıldı.

 
MHP'YE ERDOĞAN MODELİ
 
Devlet Bahçeli'ye destek veren sitede Aydın'la ilgili şu ifadeler de yer aldı:

"MHP'nin 4 kasım 2012 tarihinde olağan kongresi var. Birçok kişi genel başkan adaylığını açıkladı. Birileri de bu süreçte boş durmamakta ve MHP’nin başına bir Recep Tayyip Erdoğan modeli hazırlamaya çalışmaktadırlar. yeni MHP vurgularıyla, Kürt açılımına verdiği üstü kapalı desteklerle, cemaate yakın ilişkilerle, söylediklerini 'söylemedim' şeklindeki inkârlarla, kürsüde prompterden akan yazıyı okurken, kürsünün önüne gelip ceketini çıkarma davranışlarına kadar bir Recep Tayyip Erdoğan modelini buldukları belli olmaktadır."

Vatan Gazetesi