ultrAslan'ın Passolig isyanı

Galatasaray'ın en etkili taraftar grubu ultrAslan, yönetimin Anderlecht maçı öncesi yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi.

ultrAslanın Passolig isyanı
16 Eylül 2014 Salı 13:02 tarihinde eklendi.
ultrAslan'ın internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:
 
"BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız Anderlecht maçı biletleri ile alakalı olarak kulübümüzün son yayınlamış olduğu açıklama hepimizi üzdü!
 
Bilindiği üzere Perşembe günü biletlerin satışa çıkma duyurusunun ilk maddesinde "Passolig kart kullanımı zorunlu olmayacaktır." yazılmıştı. 
 
Ancak geçen sürede maça saatler kala bu akşam bir açıklama yapıldı ve "Altyapı" "Sistem" bahane edilerek Passolig kullanımı zorunlu hale getirildi! 
 
Taraftarlarımız kombinesini yenilemesine rağmen lig maçlarına girmemekte ve deplasmanlara gitmemekte iken Kulübümüzün bu manevrası anlaşılmazdır! 
 
Kombinesiyle sadece Şampiyonlar Ligi maçlarına girmek isteyenlerin takımın yanında olma isteği umursanmamış ve 3-5 Passolig fazla satmak uğruna sömürülmektedir! 
 
Galatasaray taraftarları son dönemde Galatasaray düşmanlarına karşı yönetiminin arkasında dururken, Kulübümüzün maça saatler kala yaptığı bu açıklamayla taraftarlarını ÇIKMAZA SOKUP, YALNIZ BIRAKMASI kabul edilemez! 
 
Yönetimimizden, 3–5 Passolig fazla satmak uğruna TARAFTARINI YALNIZ BIRAKAN bu karardan maç sabahına kadar vazgeçmesini ve bu kaosa DERHAL son vermesini BEKLİYORUZ!