Ultrason filmi de mi yalan?

Serdar Ortaç'ın sevgilisi Chloe'nin ünlü popçuyu gösterdiği ultrason filmi hamilelik iddialarını doğrular gibiydi

Ultrason filmi de mi yalan?
02 Mayıs 2013 Perşembe 09:41 tarihinde eklendi, 2.376 kez okundu.

Serdar Ortaç konuyla ilgili olarak, "Hamile olursa söylerim. Chloe'nin yaşı küçük 'Ben tamam anne olacağım' diye karar vermesi lazım" dedi.

 
İDDİAYI ŞARKICI ARTO DUYURDU
Kumarda kaybeden Serdar Ortaç aşkta kazanıyor! Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Arto'nun "Benden duymuş olmayın ama Serdar'ın sevgilisi Chloe hamile" açıklamasının ardından baba olacağı iddiaları ortaya atılan Ortaç önceki gün sevgilisiyle Etiler Big Chefs'te yemek yedi. Yemek sırasında Chloe'nin ünlü popçuyu gösterdiği ultarason filmi hamilelik iddialarını daha da alevlendirdi.
 
BEN EVLENMEDEN ÇOCUK YAPMAM
 
Chloe'nin periyodik muayeneleri için doktora gitiğini belirten Serdar Ortaç şöyle devam etti: "Hamile olse hemen söylerim. Bir az önce Çağla Şikel'le Emre Altuğ'u gördüm. İki dünya güzeli yavruları var. İnsanın içi gidiyor. İnsan çok istiyor. Chloe'nin daha yaşı küçük, bekliyorum. 'Ben tamam anne olacağım' diye karar vermesi lazım. Benim anlayışıma ve dinime ters. Evlenmeden çocuk yapmam..." 
 
Chloe'nin din değiştirmesini istemedim
 
Sevgilisi Chloe ile başbaşa yemek yiyen Serdar Ortaç, "Chloe'nin din değiştirmesini hiç istemedim, teklif de etmedim. Bu dünyada her insan kardeşimdir felsefesi var. Dini, dili, ırkı hiç fark etmez. İnsan olması önemli" diye konuştu.

Posta