Uludağ Üniversitesi'nde kavga

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Görükle Kampüsü'nde akşam saatlerinde iki karşıt görüşlü grup arasında çıkan kavgada iki öğrenci bıçakla yaralanırken, 7 kişi ise gözaltına alındı.

Uludağ Üniversitesinde kavga
08 Mayıs 2013 Çarşamba 09:13 tarihinde eklendi.

 

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde kütüphane önünde karşılaşan iki karşıt görüşlü grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında bazı öğrenciler yanlarında bulunan bıçaklarla birbirine saldırdı. Çıkan bıçaklı kavga sonrasında bir öğrenci karnından aldığı bıçak darbeleri sonrasında ağır yaralandı. Diğer bir öğrenci ise elinden aldığı bıçak darbeleri sonucu yaralandı. 
 
Diğer öğrencilerin de olay yerine gelmesi sonrasında büyüyen kavgaya polis müdahale etti. Bu arada kampus içinde bulunan bir otele sığınan 7 öğrenci olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı. 
 
Yaralanan öğrenciler Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Karnından yaralanan öğrencinin tedavisi sürerken, elinden yaralanan öğrencinin ise tedavisini ardından taburcu edildiği belirtildi. 
 
 
Hastane önünde biriken iki grup arasında yer yer kovalamaca yaşandı. Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

CİHAN