"Umarım şans yanımızda olur"

G.Saray İkinci Başkanı Ali Dürüst, güçlü bir ekiple karşılaşacaklarını ancak amaçlarının turu geçmek olduğunu söyledi.

Umarım şans yanımızda olur
12 Mart 2013 Salı 00:01 tarihinde eklendi.

 

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur'da Schalke 04 ile yarın yapacakları rövanş maçı öncesi konuşan Ali Dürüst, galip gelerek Türkiye'ye dönmek istediklerini ifade ederek, şunları söyledi: 
 
"Maçın ilk devresi 1-1 bitti. Deplasmana geldik ancak taraftarlarımız burada olacak. Güçlü bir ekiple karşılaşacağız, ama bizim amacımız turu geçmek. İnşallah galip gelerek Türkiye'ye döneceğiz. Takımın genel havası iyi. Türkiye ligindeki inişler çıkışlar buraya yansımaz. Buranın konsantrasyonu başka. Çıkıp, oynayacağız. İnşallah şans da yanımızda olur." 
 
Karşılaşma öncesi yaşanan bilet sıkıntısıyla ilgili de konuşan Dürüst, "Kısıtlı bir biletimiz vardı, o kadar taraftar buraya gelecek. Onun dışında buradaki taraftarlarımız, nasıl bir imkanla bizi destekleyeceğini hep beraber göreceğiz. Buradaki stadın yüzde 5'i, 2 bin 700 küsür bilet ediyor.

Bizim buradaki stadın tamamını doldurma imkanımız var. Öyle bir seyircimiz var. Ancak kısıtlı bilet sayısı olduğu için herkesin ihtiyacına cevap veremedik. İnşallah final oynarsak stat yarı yarıya olacak, taraftarımız rahatlıkla gelecek" ifadesini kullandı.

DHA