Ümraniye 2 dev yatırımla Yükselişe Geçti

Ümraniye Çekmeköy metro hattı ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, Ümraniye’de konut fiyatlarını katladı. Ümraniye’de fiyatlar 1 yılda yüzde 22 arttı...

Ümraniye 2 dev yatırımla Yükselişe Geçti
01 Ağustos 2016 Pazartesi 20:29 tarihinde eklendi, 3.014 kez okundu.

Bu yılsonu hizmete açılması planlanan Üsküdar Ümraniye Çekmeköy Sancaktepe metro hattı, hizmete girmeden Ümraniye’de gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. 
 

FİYATLAR SON 1 YILDA YÜZDE 22 ARTTI
 

Ümraniye’de konut fiyatları son 1 yılda yüzde 22,  son 3 yıl içinde ise yüzde 59 oranında artış gösterdi.
 

Ümraniye konut projeleri fiyatlarına baktığımızda 2+1 dairelerde ortalama metrekare fiyatı 3 yılda yüzde 49 artışla 3 bin 544 TL’yi buldu. 
 

Yatırımcıların odak noktası olan Ümraniye bugün birçok markalı konut projesine ev sahipliği yapıyor. Ümraniye konut projelerine baktığımda Şua İnşaat, Sur Yapı, Ant Yapı, Ekşioğlu,  Mutlu İnşaat ve  Sarp Group gibi sektörün güçlü firmalarının projeleri bulunuyor. 
 

HEM İŞ HEM DE YAŞAM MERKEZİ 


Ümraniye diğer ilçelere nazaran gelişimini çift yönde sürdürüyor. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne komşu konumda yer alan Ümraniye, finans dünyasının pek çok önemli ismine de ev sahipliği yapıyor. 
 

YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRECEK
 

Ticaret, iş merkezi ve konut yatırımları ile yepyeni bir kimliğe kavuşan Ümraniye’de metro ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin de hizmete açılması ile birlikte büyük bir ivme kazanması öngörülüyor. 
 

Kaynak Yeniemlak.com