Umre dönüşü bunu yaptı

Sinan Akçıl'la düet yaparak adını duyuran şarkıcı Aleyna Dalveren, ikinci kez umreye gitti. Dalveren, umre dönüşü kendisine gelen içkiyi kanalizasyona döktü.

Umre dönüşü bunu yaptı
23 Şubat 2019 Cumartesi 15:02 tarihinde eklendi.
Sinan Akçıl'a ait 'Enerji' şarkısı tanınan genç şarkıcı Aleyna Dalveren, ikinci kez umreye gitti. Umre dönüşü kendisine hediye gelen içkiyi gören şarkıcı, dışarı çıkarak içkiyi kanalizasyona döktü.
 
İkinci kez umreye giden genç şarkıcı Aleyna Dalveren, yaşadığı duyguları şu sözlerle anlattı: "Rabbim sana binlerce kez şükür 2. kez nasip oldu evine gelmek... Allah'ım isteyen herkese nasip eylesin dualarını kabul eylesin. Bir bilseniz Kabe'nin nasıl güzel bir kokusu var huzur verir içinizi titretir."
 
İÇKİYİ KANALİZASYONA DÖKTÜ
 
Aleyna Dalveren daha sonra ise kendisine gelen hediye içkiyi sokakta kanalizasyona döktü. O anları da hesabından yayınlayan Dalveren "Ey Allah'ım içkiyi yasak kıldığın gün sahabe efendilerimiz bütün içkilerini Medine sokaklarına döküp günlerce oluk oluk o içkiler akarken onlara nasıl sevap yazdıysan bana da öyle sevap yaz Allah'ım sen şahit ol senin için döküyorum bunu" yazdı.