Umut Bulut resti!

Fransız temsilcisi Toulouse'un sezon başı kampına katılan Umut Bulut, Galatasaray'a 2 hafta süre verdi.

Umut Bulut resti!
28 Haziran 2013 Cuma 17:16 tarihinde eklendi.
Geçen sezon Galatasaray'ın kazandığı şampiyonlukta pay sahibi olan ve Fatih Terim'in kesinlikle takımda tutulmasını istediği Umut Bulut'tan rest geldi! Toulouse'un 3 milyon euroluk bonservis bedelinde diretmesinden dolayı transfer sürecini ağırdan alan Galatasaray, Fransız temsilcisine 1.5 milyon euroluk teklifte bulunmuş ancak bu teklif geri çevrilmişti.
 
Toulouse'un 'ret' cevabının ardından rakamı 2 milyon euro olarak belirleyen Galatasaray, yeni teklifini yaptı ve beklemeye başladı. Toulouse'dan gelecek olan cevabı beklemeye başlayan Galatasaray, diğer bir yandan da Umut Bulut ile söz kesmişti. Galatasaray'ın transfer sürecini bir türlü nokta koyamamasından dolayı rahatsızlık duyan Umut Bulut, sarı-kırmızılı yönetime 2 hafta daha süre tanıdı.
 
Galatasaray'ın 2 hafta içerisinde transfer sürecini noktalayamaması durumunda başka takımlar ile transfer görüşmesi yapacağını bildiren Umut için Beşiktaş da beklemede. Önceliği Galatasaray'a veren ve Beşiktaş'a da sarı-kırmızılı takımdan gelecek habere göre cevap verecek olan Umut, kariyerine kesin olarak Türkiye'de devam etmek istiyor.

sporx