Umut Hanife ile ilgili her şeyi itiraf etti

İzdivaç programında Umut ile evlilik yolunda emin adımlarla ilerleyen ancak sürpriz bir şekilde ayrılık kararı alan Hanife, locadan Deniz ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Umut Hanife ile ilgili her şeyi itiraf etti
23 Haziran 2016 Perşembe 21:36 tarihinde eklendi, 2.045 kez okundu.
İzdivaç programında Umut ile evlilik yolunda emin adımlarla ilerleyen ancak sürpriz bir şekilde ayrılık kararı alan Hanife, locadan Deniz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak bu ilişkisinde de umduğunu bulamayan Hanife, son bölümde eski erkek arkadaşı Umut'un kendisi hakkında söyledikleriyle neye uğradığını şaşırdı.
 
"HER ŞEYİ YALAN"
 
Hanife'nin kendisini kıskandırmak için Deniz'le birlikte olduğunu belirten Umut, "İnsanları çıkar ve menfaatlerin için kullanmayı çok seviyorsun. Sırf bana nispet olsun diye Deniz'le birlikte olmaya başladın. Hanife ne istediğini bilmiyor. Yıpranmış, perişan bir halde... Onun bu durumuna üzülüyorum. Her şeyi yalan. Sevmiyorum dedi, gitti sarıldı, samimi pozlar verdi" şeklinde konuştu.
 
"İÇİN RAHAT OLSUN"
 
Umut'un bu sözleri karşısında neye uğradığını şaşıran Hanife, Deniz'e dönerek "İçin rahat olsun. Oruçlu oruçlu yemin ederim ki ben Umut'u kıskandırmak için seninle olmadım. Umut bundan sonra görüşmeyeceğim insanlar sınıfında ilk sırada duruyor" dedi.