Umut'un katili cezaevinde çıktı

Umut Ceylan'ın katil zanlısının, bir süre önce başka bir olaydan tutuklanan ve halen İzmir Açık-Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan C.K. olduğu belirlendi.

Umutun katili cezaevinde çıktı
23 Ekim 2012 Salı 17:31 tarihinde eklendi, 1.408 kez okundu.
İzmir'in Karabağlar ilçesindeki parkta oynarken rastgele açılan ateş sonucu hayatını kaybeden 6 yaşındaki Umut Ceylan'ın katil zanlısının, bir süre önce başka bir olaydan tutuklanan ve halen İzmir Açık-Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan C.K. olduğu belirlendi. 
     
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 27 Ağustos'ta General Asım Gündüz Parkı'nın kaydırağında oynarken rastgele açılan ateşle yaşamını yitiren 6 yaşındaki Umut Ceylan'ın ölümüne ilişkin soruşturmayı sürdüren İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaydan 56 gün sonra katil zanlısını belirledi. 
     
Karşıyaka ilçesinde meydana gelen silahla yaralama olayında kullanılan mermi çekirdeği ile Umut Ceylan'ın ölümüne neden olan mermi çekirdeğinin balistik incelemesinde aynı olduğunu belirleyen ekipler, zanlının halen İzmir Açık-Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan C.K. olduğunu tespit etti. 
     
Olayla ilgili İzmir Valisi Cahit Kıraç, saat 18.00'da basın açıklaması yapacak. 
     
İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 27 Ağustos'ta rastgele açılan ateş sonucu 6 yaşındaki Umut Ceylan'ın beline kurşun isabet etmiş, ağır yaralanan çocuk, kaldırıldığı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.