Ünal Aysal'a şok itham

Hıncal Uluç, Bülent Tulun tarafından yönlendirildiğini iddia ettiği Ünal Aysal'ın uygun zamanda Fatih Terim'i düşünmeden harcayacağını belirtti.

Ünal Aysala şok itham
04 Ocak 2013 Cuma 11:29 tarihinde eklendi.

 

Türk spor basının duayen kalemlerinden Hıncal Uluç, yaptığı değerlendirmede sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal'ın zamanı geldiği anda Fatih Terim'i hiç düşünmeden harcayacağını ifade etti.  
 
Uluç, Ünal Aysal'ın futboldan anlamadığını ve Aysal'ın ağzından çıkan hemen her lafın danışmanı Bülent Tulun'a ait olduğunu da sözlerine ekledi.
 
Fatih Terim ile Bülent Tulun'un birbirlerinden nefret ettiklerini dile getiren Uluç, başkan Ünal Aysal'ın Terim'in nefret ettiği Tulun'u sürekli yanında tutmasının açıklanamaz bir durum olduğunu da vurguladı.
 
İşte o çarpıcı değerlendirmeden satırbaşları;
 
"Bülent Tulun, Ünal Aysal'ın sağ kolu olduğu sürece Ünal Aysal ile Fatih Terim arasında sıkıntı olmadığını bana kimse anlatamaz. Ne Fatih hocam anlatabilir ne de Ünal Aysal anlatabilir. Ünal Aysal ve Bülent Tulun'un Fatih Terim'den nefret ettiğini, Fatih Terim'in de Bülent Tulun'un yüzünü dahi görmek istemediğini herkes biliyor. Fatih Terim, Bülent Tulun'un Florya'ya ayak basmasını yasakladığı için Bülent Tulun'un makamı Florya'dan Arena'ya taşındı. Fatih Terim, Galatasaray'da futbolun başı, Bülent Tulun, Ünal Aysal'ın sağ kolu; böyle bir şey olur mu?
 
TULUN'U YERDEN YERE VURDU
Hangi Bülent Tulun? Bir Galatasaray Başkanı'nın mahkemeye düşmesine sebep olan Bülent Tulun... Hangi Bülent Tulun? Şike olayından tertemiz çıkmış, ender bir kulüptü Galatasaray... Kulübün baskına uğramasına, Galatasaray Kulübü Başkanı'nın evinin aranmasına sebep olan Bülent Tulun...
Ünal Aysal, bu Bülent Tulun'u sağ kolu olarak tutuyor! Niye tutuyor? Bana bir anlatsın bakalım! Hangi bulunmaz Bursa kumaşıymış Bülent Tulun? Yoksa Fatih Terim'e karşı kullanmak üzere mi orada bulunuyor? Bunun hesabını Bülent Tulun bana bir versin. Ünal Aysal benim çok yakın dostlarımdan birisiydi. Ünal Aysal, Galatasaray Başkanlığı'na aday olduğu zaman konuşmadığımız hafta neredeyse yoktu. Hele onunla ilgili en ufak bir yazı yazdığım zaman muhakkak arardı. 'Hıncalcığım öyle demişsin ama durum böyledir' diye bana anlatırdı. Ne zaman ki ben "Bülent Tulun" dedim Ünal Aysal selamı sabahı kesti benimle! Ünal Aysal bu!
 
"AYSAL İLE TERİM'İN SIKINTISI VAR"
Kesin, kesin Ünal Aysal ile Fatih Terim arasında çok büyük sıkıntılar var, bu sıkıntılar da Bülent Tulun orada olduğu sürece devam edecek.Ünal Aysal fevkalade iyi bir politikacı; bir anda harcar. Zemini zamanı uygun gördüğü anda ya da kendi lehine görmediği anda harcar. Ben sana söyleyeyim Fatih hoca da bunu biliyor. Bal gibi de biliyor.
 
"ÜNAL AYSAL BU İŞTEN ANLAMIYOR"
Ünal Aysal bu işten anlamıyor. Ünal Aysal'ın ağzından çıkan her laf Bülent Tulun'un lafı... Ünal Aysal'ın transferle ilgili söylediği her laf Bülent Tulun'un lafı... Bunu denemesi bedava... Ünal Aysal'la konuşun ve yanında Bülent Tulun olmasın, sürpriz bir-iki tane isim sorun, bakalım biliyor mu!.. Bakalım en ufak bir fikri var mı? Adamın kaleci mi, santrfor mu olduğunu söylesin razıyım. Bülent Tulun hep Fatih Terim'i illet edecek isimleri fıslıyor.Ya da Fatih Terim o ismin Bülent Tulun'dan geldiğini bildiği için 'Hayır' diyor. Galatasaray böyle yönetiliyor. Böyle bir yönetim olur mu?"