Ünal Aysal'dan Cihan Kamer'e yanıt

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe Asbaşkanı Cihan Kamer'in 'transferde etik davranılmadığı' konusundaki iddiasına yanıt verdi.

Ünal Aysaldan Cihan Kamere yanıt
07 Şubat 2012 Salı 16:20 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Türk Telekom Arena'daki GS Store açılışının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir sene içinde bütün gelirlerin arttığını vurgulayan Aysal, "Bütün branşlarda sporcularımız başa güreşiyor, planımız zaten buydu" dedi.
 
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Cihan Kamer'in "Kayserispor maçınız var, Amrabat'a talip oluyorsunuz; Manisaspor maçınız var Yiğit'e talip oluyorsunuz. Antalyaspor maçından önce Necati Ateş'e talip oluyorsunuz. Bunların hepsi tesadüf mü? Eğer Galatasaray çok etikse, 2006 yılındaki Denizlispor maçının da araştırılmasını istesin." şeklindeki sözlerinin hatırlatması üzerine Galatasaray Başkanı, "Açıklamayı yapan arkadaşımızın insafına bırakıyorum. Galatasaray'ın yaptığı transferler her zaman etiktir. Bunun tersini söyleyenler kendine bakmalı. Yanlış bir tutum. İki kulüp arasında sürtüşme çıkarmak isteyen arkadaşlar yanlış yapıyorlar" ifadelerini kullandı.
 
Ünal Aysal, Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Öztürk'ün Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Demirören'in istifasını istemesiyle ilgili olarak ise "Yıldırım Demiören'in sözünü tutup istifa etmesini bekledik, bunu hatırlattık" şeklinde konuştu.