United’da Bebe sevinci

Kartal’ın İngiliz devi Manchester United’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı ancak sezonun hemen başında sakatlanan Bebe’nin takıma dönüşü siyah - beyazlı taraftarları bir hayli mutlu etmişti

Unitedda Bebe sevinci
30 Mart 2012 Cuma 08:34 tarihinde eklendi, 1.078 kez okundu.

 

Portekiz Ümit Milli Takımı’nın Slovakya ile oynadığı maçta talihsiz bir sakatlık geçirerek yaklaşık 7 ay sahalardan uzak kalan oyuncunun dönüşüne sadece Beşiktaş taraftarının sevinmediği ortaya çıktı. 21 yaşındaki futbolcunun sakatlığını atlatması İngiliz taraftarları da sevince boğdu.
 
Beşiktaş’ın pazartesi günü İstanbul Belediyespor ile oynadığı mücadelede forma giyen Bebe’nin dönüşüne Manchester United taraftar sitelerinde geniş yer verildi.

Evsizler barınağında keşfedilmesinin ardından Alex Ferguson’un talimatıyla derhal Ada ekibine kazandırılan oyuncuya United taraftarının ne kadar değer verdiği Redflagflyinhigh internet sitesindeki haberle gün yüzüne çıktı.
 
‘Bebe geri döndü’ başlığıyla verilen haberde şu ifadeler kullanıldı: “Ve hepimizin beklediği Bebe’nin dönüş zamanı geldi. Evet yanlış duymadınız. Cristiano Ronaldo’dan beri en iyi forvetimiz olan Bebe, Beşiktaş’ın maçında sahaya çıktı. Şimdi onun geri dönüşünü dört gözle bekliyoruz.” 

Milliyet