Üniversiteden Zihni Aldırmaz’a ziyaret

Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hakkı Çiftçi, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti.

Üniversiteden Zihni Aldırmaza ziyaret
07 Şubat 2014 Cuma 15:38 tarihinde eklendi.

Görev yaptıkları süre içinde üniversitelerle ve bilim insanlarıyla işbirliği yaptıklarını belirten Zihni Aldırmaz, “Bilim insanlarımızın çok değerli çalışmaları var. Bunlardan mümkün olduğunca yararlanmaya çalıştık. Üniversitelerimizle, yerel yönetimlerin işbirliği bir kentin ufkunu açar. Bu birliktelikten Adana kazançlı çıkar. Çukurova Üniversitesi de Bilim ve Teknoloji Üniversitesi de Adana için çok önemli. Bunun son örneğini Tepebağ’daki tarihi dokuyu ortaya çıkarma çalışmalarında yaşıyoruz. Üniversitelerin bilgi birikimleri projelere dahil olduğunda ortaya çıkan ürün ve hizmet çok daha kaliteli oluyor. Adana tarih boyunca bilimin ve teknolojinin merkezi olmuş bir şehir. Yanımızda durmanız gücümüzü artırıyor. Sizlere çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hakkı Çiftçi de sorunların çözümünün bilimden geçtiğini kaydetti. Çiftçi öyle konuştu: “Bilimsel yaklaşımlar, bilimsel projeler Adana’yı daha ileriye götürür. Yerel yönetimlerimizle birlikte çalışmak bizim için de çok büyük önem taşıyor. Birikimlerimizi, sizin tecrübelerinizle birleştirdiğimizde şehir gelişimi hızlanır.” diye konutu.
 


CİHAN