Üniversiteli kıza 'striptizli fuhuş' tuzağı

Kolasına ilaç koydukları üniversiteli kızın çıplak fotoğraflarını çekip tehditle fuhuşa sürükleyen karı koca, açtıkları 3 sitede kıza kamera önünde striptiz yaptırıp karşılık veren işadamlarından şantajla para aldılar

Üniversiteli kıza striptizli fuhuş tuzağı
14 Ekim 2011 Cuma 16:17 tarihinde eklendi, 1.570 kez okundu.

 

Adana'da chat yaparken tanıştıkları üniversitesi öğrencisi 23 yaşındaki N.C.'nin kolasına ilaç koyup bayılttıktan sonra çıplak fotoğraflarını çeken karı koca, üniversiteli kızı tehditle fuhuşa sürüklediler, açtıkları 3 sitede kamera önünde striptiz yaptırarak karşılık veren işadamlarından şantajla para aldılar. 26 yaşındaki Taylan H. tutuklandı, 27 yaşındaki eşi S.H. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
İLAÇLI KOLA İLE UYUTUP, ÇIPLAK GÖRÜNTÜLERİNİ ÇEKTİLER
Çukurova Üniversitesi'nde eğitim gören N.C., iddiaya göre, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta chatleşirken S.H. ile tanıştı. S.H. uzun süre sohbet edip yakınlık gösterdiği üniversiteli kıza yüz yüze görüşme teklifinde bulundu. Bir kafeteryada görüştükten sonra üniversiteli kızı evine akşam yemeğine davet etti. S.H. yemeğe gelen N.C.'yi eşi Taylan H. ile tanıştırdı. Yemek sırasında karı koca üniversiteli kızın kolasına uyku ilacı koydu. İlaçlı kolayı içen N.C. bir süre sonra oturduğu sandalyede uyuyakaldı. Genç kızı yatak odasına götürüp giysilerini çıkartan çift, çıplak görüntü ve fotoğraflarını çektiler. Bir süre sonra ayıldığında kendini çıplak halde bulan N.C. şoka girdi. Karı koca tarafından çıplak görüntüleri izletilen N.C., çiftin "Çıplak fotoğraflarını ailene göndeririz" tehdidi üzerine 3 ayrı internet sitesinde kamera önünde striptiz yapmaya zorlandı. 
 
İŞADAMLARINA ŞANTAJ YAPIYORLARDI
Taylan H., kamera karşısında üniversiteli N.C.'ye striptiz yaptırırken buna karşılık veren bazı işadamlarının görüntülerini kayda alıp şantaj yapmaya başladı. 
 
İşadamlarından 10 bin ile 50 bin lira arasında para alan karı kocanın, N.C.'ye de 300 ile 500 lira arasında para verdikleri saptandı.
 
Bir süre sonra çift, üniversiteli kızı para karşılığı erkeklere pazarlamaya başladı. Bir süre tehditle fuhuş yapan N.C., dayanamayıp Ahlak Büro polisine sığındı. Kendisini fuhuşa sürükleyen karı kocayı şikayet etti. Ahlak Bürosu ile Gasp ve Bilişim Suçlarıyla Mücadele Bürosu ekiplerinin birlikte yaptıkları çalışma sonunda Taylan H. ile eşi yakalandı. Üniversiteli N.C.'ye striptiz yaptırılan siteler ise kapatıldı. Adliyeye sevk edilen Taylan H. tutuklanırken, eşi S.H. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Habertürk