Ünlü aktör tanınmaz hale geldi

Hollywood'un en yakışıklı oyuncularından Matthew McConaughey'yi görenler tanımakta zorluk çekiyor

Ünlü aktör tanınmaz hale geldi
31 Ağustos 2012 Cuma 10:32 tarihinde eklendi, 1.312 kez okundu.

 

İncecik bacakları sanki kendisini taşımayacak gibi görünüyor... Oysa bir kaç hafta önce düzgün vücudu, kusursuz kasları ile sokakta bir görenin bir daha dönüp baktığı biriydi.
 
Ünlü aktör Matthew McConaughey, başrolünü üstlendiği yeni filmi The Dallas Buyer’s Club için kas yapmak için harcadığı onca çabayı çöpe atıp bir deri bir kemik kaldı. İncecik görüntüsüyle geçmişteki halinin gölgesi gibi görünen aktör filmde AIDS'e yakalanmış bir adamı canlandıracak. 
 
Her şeyin inandırıcı olması için de şu ana kadar 14 kilo verdi. McConaughey, gerçek bir uyarlanan filmde Ron Woodroof adlı AIDS kurbanını oynayacak. Filmde aktöre Hilary Swank eşlik ediyor.
 
McConaughey'nin oynadığı bu role Brad Pitt ve Ryan Gosling de talipti. Ancak rol kısa bir süre önce iki çocuğunun annesi Camila Alves'le evlenen 42 yaşındaki aktöre kaldı. Filmi Cafe de Flore, Genç Victoria gibi filmlere de imzasını atan Jean-Marc Vallée yönetiyor. 
 
Gerçek bir olaydan uyarlanan filmin kahramanı olan Ron Woodroof, bir elektrikçi... 1986 yılında AIDS olduğunu öğrenen Woodroof, hastanede de "evine git ve orada öl" yanıtını aldı. Bunun üzerine de merdiven altı imalathanelerden edindiği ilaçlarla tedavi olmaya çalıştı. 
 
Hürriyet