Ünlü aktristin bacağı kesilecek

Ünlü Amerikalı oyuncunun sağ bacağının dizden aşağısı kesilecek.

Ünlü aktristin bacağı kesilecek
03 Ocak 2011 Pazartesi 10:58 tarihinde eklendi.

 

Macar asıllı ünlü Amerikalı oyuncu Zsa Zsa Gabor'un, kangren dolayısıyla sağ bacağının dizden aşağısı kesilecek.
 
93 yaşındaki aktrise yakın kaynaklar, doktorların dün hastaneye kaldırılan Gabor'un bacağındaki büyük yarayı incelediklerini ve kangren olduğunu tespit ettiklerini belirterek, ünlü yıldızın sağ bacağının dizden aşağısının kesileceğini kaydettiler.
 
Los Angeles'taki Ronald Reagan UCLA hastanesine kaldırılan Gabor'un kangren olan bacağı kesilmezse hayatını kaybedebileceği belirtildi.
 
Ameliyatın ne zaman yapılacağı açıklanmadı.
 
Temmuzda geçirdiği kalça kemiği ameliyatının ardından sağlık durumu bozulan 93 yaşındaki Macar asıllı Amerikalı aktris Zsa Zsa Gabor "son günlerini" evinde geçiriyordu, ancak beklenmedik şekilde iyileşmiş ve bu arada bacaklarındaki şişlikler ve vücudundaki pıhtılar dolayısıyla birkaç kez hastaneye kaldırılmıştı.
 
Bir trafik kazasının ardından 2002 yılında kısmi felç geçirerek tekerlekli sandalye kullanmaya başlayan Gabor, 17 Temmuzda Los Angeles'daki evinde telefona uzanırken yere düşmüş ve kalça kemiğini kırmıştı.
 
"En göz alıcı aktris" kategorisinde, 1958 yılında Altın Küre'yi kazanan Gabor, evlilikleriyle gündemde oldu.
 
Gabor 9 evliliğinden ilkini, 1937'de evlenip 1941'de boşandığı Türk siyasetçi Burhan Asaf Belge ile yaptı. Ardından Conrad Hilton ile evlenen Gabor'un, bu evlilikten tek çocuğu Francesca Hilton doğdu.
 
Zsa Zsa Gabor'un 1949 yılında evlenip 1954 yılında boşandığı George Sanders, 1970 yılında yine kendi gibi aktris olan ablası Magda Gabor ile evlendi. Prens Frederic von Anhalt ile 1986 yılından bu yana evli olan aktris, Anhalt Prensesi unvanına da sahip bulunuyor.