Ünlü mankene sokak ortasında dayak

2012'de katıldığı Survivor'daki performansından çok yapımcı Acun Ilıcalı'yı suçlamasıyla adını duyuran manken Merve Büyüksaraç, 3.5 yıldır Nurettin Kutlu'dan sokak ortasında dayak yedi

Ünlü mankene sokak ortasında dayak
28 Mayıs 2013 Salı 12:41 tarihinde eklendi, 1.505 kez okundu.
2012’de katıldığı Survivor’daki performansından çok yapımcı Acun Ilıcalı’yı suçlamasıyla adını duyuran manken Merve Büyüksaraç 3.5 yıldır Nurettin Kutlu ile aşk yaşıyordu. Merve Büyüksaraç geçen yıl “2013’te evleneceğiz. Nikah ya Esma Sultan Yalısı’nda, ya da Four Seasons Otel’de olacak. Düğün parti havasında yapılacak” demişti. Dostları nikah davetiyesi beklerken kavga haberi geldi! Sevgililer önceki akşam Etiler’de sokak ortasında tartışmaya başladı.
 
‘BENDEN SONRA SEVEMEZSİN’ 
 
Bir anda sinirlenen Merve Büyüksaraç, Nurettin Kutlu’nun son model otomobilini anahtarla çizdi. Bu kez Nurettin Kutlu çıldırdı, olay daha da büyüdü. Merve Büyüksaraç’ın yüzüne tokat attı. Ağlamaya başlayan Merve Büyüksaraç taksiye atladığı gibi kaçtı. İddiaya göre; ikilinin arası 3 hafta önce bozuldu. Merve Büyüksaraç, Twitter’ına “Sen artık benden sonra sevemezsin, yanmışsın” diye yazdı. Olay günü de tesadüfen karşılaşıp kavga ettiler.

Posta