Ünlü modelin akılalmaz değişimi

İngiliz model Jodie Marsh, "Vücut geliştirme sayesinde kendimi her zamankinden daha seksi hissediyorum"

06 Ekim 2011 Perşembe 09:31 tarihinde eklendi.

 


 
İngiliz model ve oyuncu Jodie Marsh, yeni görüntüsüyle tüm dünyayı şaşırttı. İngiltere'nin en ünlü magazin figürlerinden biri olan ve çılgın gece hayatıyla her daim gündemde kalmayı başaran Marsh, "Son iki yıldır görüntümden çok rahatsızdım. Hiçbir erkek benimle ilgilenmiyordu. Vücut geliştirmeye başladıktan sonra erkekler benim için birbiriyle kavga etmeye başladı" açıklamasıyla yeni görüntüsünden çok memnun olduğunu ifade etti. Marsh, geçen haftasonu Sheffield'da düzenlenen vücut şampiyonasına katıldı ve beşinci oldu.
 
"KENDİMİ HARİKA HİSSEDİYORUM"
 
Yaklaşık iki ay süren yoğun bir diyet ve sporun ardından kaslı görüntüsüyle ortaya çıkan 32 yaşındaki Marsh, "İnsanların ne söylediği umrumda bile değil. 10 yıldır kendimi bu kadar seksi hissetmemiştim. Erkek gibi göründüğümü düşünmüyorum. Vücudum selülitle doluydu ve korkunç görünüyordum. Şimdi kendimi harika hissediyorum" şeklinde konuştu.
 
HER GÜN 15 YUMURTA TÜKETTİ
 
Yaklaşık 2 yıl önce spor yapmaya başlayan Marsh, vücut geliştirme yarışmasına hazırlandığı son iki ayda ise 10 kilo verdi. Günde sekiz saat vucüt geliştirme çalışan ünlü model, her gün 15 yumurta tüketirken, yağ oranını yüzde 25'ten yüzde 10'a indirdi. Marsh süreci, "Her sabah 7'de spor salonunda oluyordum. 3 saat koştuktan sonra iki saat ağırlık, bir saat karın egzersizi ve üç saat duruş çalışıyordum. Öleceğimi düşündüğüm zamanlar oldu" sözleriyle anlattı.