Ünlü müşterinin borcu çalışandan kesildi!

Otomobilinin servis ücretini ödemeyen ünlü isim ortalığı birbirine kattı.

Ünlü müşterinin borcu çalışandan kesildi!
15 Ocak 2019 Salı 11:20 tarihinde eklendi.
Lüks cipinin yetkili servis ücretini ödemeyen ünlü müşteri, kendisini arayan servis yetkilisine, "Ne parası? Ne ödemesi? Bir daha telefonla arayıp rahatsız ederseniz, sosyal medyadan rezil ederim" deyip telefonu kapattı.
 
Milliyet Gazetesi'nden Ali Eyüboğlu'nun, "Ünlü Yıldızın Borcu Çalışandan Kesildi" başlıklıu yazısı şöyle:
 
"Şov dünyasının ünlülerinden biri, lüks cipini yetkili servise götürür. Müşteri temsilcisi, daimi müşterisiyle ilgilenip, isteklerini not eder.
  
Cipin işi bitince görevli, müşteriyi arayıp otomobilinin hazır olduğunu bildirir.  
 
Sahibi, çalışanlarla aralarında yıllar içinde oluşan güvene dayanarak ödemeyi birkaç güne kadar yapacağını söyler. 
 
O güne kadar cipin servis giderlerini holding sahibi sevgilisinin ödediğini bilen ve bu yüzden müşteriye güvenen görevli, ödemeyi almadan otomobili teslim eder. 
 
Beklenen ödeme gelmeyince görevli, ünlü müşteriyi arar ama telefonlarına yanıt alamaz.  
 
Bunun üzerine servisin tepe yöneticisi devreye girer ve borcu ödememesi halinde paranın ödemeyi almadan cipi teslim eden çalışandan kesileceğini söyler. 
 
Ünlü müşteri, 'Ne parası? Ne ödemesi? Bir daha telefonla arayıp rahatsız ederseniz beni, sosyal medyadan rezil ederim sizi' deyip, telefonu kapatır.  
 
Yetkili servis yeni yılın ilk ayında ünlü müşterinin ödemediği 5 bin 500 TL’yi kusurlu bulduğu çalışanın maaşından kesti.  
Önemli not: Sarışın yıldızın adını, cipinin markasını ve servisi, belki kendisine güvenen çalışanın parasını ödeyip, onu mutlu eder umuduyla şimdilik yazmadım."