Ünlü oyuncu o iddialara yanıt verdi

5 yıldır evli olduğu maden işletmecisi eşi Hayim Sadioğlu'nun kendisini aldattığını öne sürerek boşanma davası açtığı ünlü oyuncu Özge Özberk, ihanet iddiasını reddetti.

Ünlü oyuncu o iddialara yanıt verdi
06 Nisan 2012 Cuma 08:37 tarihinde eklendi, 1.001 kez okundu.

Eşinin 2 yaşındaki oğlu Leo'nun velayetinin yanı sıra 4 bin TL tedbir nafakası, ortak hesaplarına tedbir konulması ve manevi yıkımının karşılığı olarak da 500 bin TL tazminat talebinde bulunmasının şokunu yaşayan Özge Özberk, "İddialar beni şoke etti. Nefesim kesildi, krize girdim. 3 yıldır çalışmayan bir adam olarak bu iddiaları ortaya atıyor. Benden istediği paraya falan gerçekten hiç inanamıyorum. Aklım almıyor. Çalışmadığı halde benden böyle büyük bir parayı istemesi çok ilginç değil mi? Benim tek suçum çalışmak yani" dedi. 

 
Eşinin eve geç gelmekle ve erkek arkadaşıyla mesajlaşmakla suçladığı Özge Özberk, "Hep gelen iş tekliflerini bile ailemi düşünerek kabul ettim. Çocuğumu, ailemi hiç ihmal etmedim. Nerden baksanız 10 yıldır tek bir magazinel bir haberim, sansasyonum olmadı ama bana eşim şimdi çok yakında açıklayacağım şimdilik sustuğum bir nedenden dolayı bana iftira edebiliyor. Allah'tan kimse bu iftiraya pirim vermedi. Bu duruma çok sevindim. Bundan sonrası için neler olur, barışır mıyız bilmiyorum. Büyük konuşmak istemem. Kimse yuvası dağılsın istemez. Üstelik ortada 2 yaşında bir çocuğum var. O yüzden her konuda dikkatli davranıyorum" şeklinde konuştu. 

Milliyet