Ünlü oyuncuya evlat darbesi!

Ashton Kutcher'dan ayrıldığı dönemde girdiği depresyondan çok zor çıkan Demi Moore, şimdi de kendisinden köşe bucak kaçan kızları yüzünden bunalımın eşiğinde...

Ünlü oyuncuya evlat darbesi!
15 Temmuz 2012 Pazar 10:14 tarihinde eklendi.

Ashton Kutcher tarafından aldatıldığını öğrendikten sonra depresyona giren ve aşırı kilo kaybından dolayı hastanelik olan Demi Moore, nihayet eski sağlığına kavuştu. İyileşir iyileşmez işinin başına dönen güzel oyuncu, şimdi de kızlarıyla arasının açık olması nedeniyle zor günler geçiriyor. Kutcher’la ayrıldığı dönemde annelerini bir çocuk gibi şımartan Scout, Rumer ve Tallulah, son bir aydır güzel oyuncunun yüzüne bakmıyor. Scout, Rumer ve Tallulah kendisiyle konuşmadığı için çok üzgün olan Demi Moore, kızlarının babası Bruce Willis’ten aralarını düzeltmesini istedi.

 
Kızlarının telefonlarına çıkmaması ve yazdığı mesajlara cevap vermemesi, Moore’u yeniden depresyonun eşiğine getirmiş durumda. Seksi oyuncunun aile dostları, “Demi’nin Ashton’dan bir türlü kopamaması ve ayrılık dönemini çok zor atlatması kızlarını çok yordu. Anneleriyle ilgilenmekten kendi hayatlarını ıskaladılar. Yeni krizlerle uğraşmaya güçlerinin olmadığını, bu yüzden annelerini kendi haline bıraktıklarını söylüyorlar” diye konuşuyor.

Habertürk