Ünlü tasarımlar modaseverler ile buluştu

IF Wedding Fashion İzmir, ünlü tasarımcılar Raisa & Vanessa'nın Crystallized isimli koleksiyonuyla Uluslararası Fuar Alanı'nda İzmir'deki modaseverler ile buluştu.

Ünlü tasarımlar modaseverler ile buluştu
21 Ocak 2014 Salı 21:41 tarihinde eklendi, 2.417 kez okundu.
 
Sektöründe Avrupa'nın en büyük, Türkiye'nin ilk ve tek UFI onaylı fuarı IF Wedding Fashion İzmir kapılarını açtı. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nın katılımcıları İzmir'de bir araya geldi. 8. Kez kapılarını açan fuarın açılış defilesini ise Raisa & Vanessa yaptı.

30 parçadan oluşan 2014 İlkbahar Yaz koleksiyonunu defile ile tanıtan Raisa & Vanessa, katılımcılar tarafından büyük alkış aldı. 17 ve 18'inci Yüzyıl geleneğenin Roma oymalarının motiflerinin lazer kesim kumaşlarla anlatıldığı ve kiliselerinin egzotik, arkeolojik şaheseri vitraylarını giysi detaylarında el işçiliğiyle kendini gösterdiği defilede ünlü modeller Didem Soydan, Duygu Akdeniz ve Beril Kayar'ın yanı sıra 15 yabancı model de yer aldı. dekoltenin bol olduğu ve transparan kıyafetler gözlere hitap etti.

25 Ocak Cumartesi gününe kadar devam edecek olan IF Weddin Fashion İzmir'de katılımcılar son koleksiyonlarını kurdukları stant ile gösterme imkanı buluyor. 

DHA