Ünlüler 21 Aralık 2012 için Şirince'ye akın ediyor

Maya Uygarlığı, "21 Aralık 2012'te kıyamet kopacak" diye vasiyet bıraktı.

Ünlüler 21 Aralık 2012 için Şirinceye akın ediyor
17 Aralık 2012 Pazartesi 14:50 tarihinde eklendi, 4.379 kez okundu.

 

Maya Uygarlığı, "21 Aralık 2012’te kıyamet kopacak" diye vasiyet bıraktı. Beklenen tarih gelip çattı. Yabancıları korku saldı. Herkes kıyametten etkilenmeyeceği sanılan İzmir’in şirin köyü Şirince’ye aktı.
 
SEMRA ÖZAL ŞİRİNCE’YE GİDİYOR
Kıyametten korkan dünyalılar, Şirince’de yer bırakmadı. Onlar arasında Türkler de vardı. Merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal ile ailesi de Şirince’ye sığındı. Semra Hanım, kızı, oğlu Efe ve torunları ile 22 Aralık’a kadar Markiz Konakları’nda kalmayı kararlaştırdı.
 
SÜREYYA DA KORKTU
Şirince’ ye gidenler arasında sosyetikler de vardı. Sosyetik güzel Süreyya Yalçın kıyamet akımına kapıldı. Yalçın, 21 Aralık günü konaklama bedeli 3 bin doları bulan pansiyonda kendisi, sevgilisi ve şoförü için yer ayırttı. Bunun için 10 bin doları gözden çıkardı.
 
ŞİRİNCE’YE GİDECEK DİĞER ÜNLÜLER
Ma gibi yabancı ünlülerin yanı sıra Lerzan Mutlu Sibel Can gibi Türk ünlülerde 18 Aralık’tan itibaren Şirince’de olacakları söyleniyor.
 
DUVARLAR BOYANDI
Ayrıca Şirince’de 21 Aralık için hazırlıklar hızlandırıldı. Bunun için Selçuk’taki havaalanı ve helikopter pistleri düzenlendi. Otoparklar genişletildi. Evlerin dışları boyandı, yıkık duvarlar onarıldı.
 
18 ARALIK’TAN İTİBAREN GİRİŞLER YASAK
Şirince’de bin 500 güvenlik görevlisi bulunacak. İzmir Valiliği’nin emri ile Şirince’ye 18 Aralık’tan itibaren girişler de yasaklanacak. Köye 21 ve 22 Aralık’ta girecek otomobiller ile sahiplerinin isimleri ise önceden bildirelecek. Ayrıca evlerin bahçesinde ve boş alanlarda çadır kurulmayacak.
 
Şirince sokaklarında iğne atsanız yere düşmüyor. 350 kişinin yaşadığı 250 yatak kapasiteli Şirince’de 21 Aralık Cuma günü yaklaşık 60 bin kişinin bulunacağı açıklandı.