Ünlülerin uyuşturucu davası ertelendi

Ünlülerin yargılandığı uyuşturucu davasında mahkeme, oyuncular Deniz Uğur, Cemal Hünal ve Selen Katırcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 6 kişinin tanık olarak dinlenmesine karar verdi.

28 Kasım 2013 Perşembe 21:31 tarihinde eklendi.

2 sanığın tahliyesine karar veren mahkeme duruşmayı erteledi.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada savunmaların ardından görüşü sorulan Savcı, sanıklar Şeref Deniz, Murat Özgener, Cihan Şenyüz ve Ferdi Özer'in tutukluluk hallerinin devamına karar verilmesini istedi. Diğer tutuklu sanıkların tahliyelerini talep eden savcı, avukatların yakalama kararlarının ve adli kontrol hükümlerinin kaldırılması taleplerinin reddine karar verilmesini istedi.

Aranın ardından mahkeme, kararlarını açıkladı. Mahkeme, oyuncular Deniz Uğur, Cemal Hünal ve Selen Katırcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 6 kişinin tanık olarak dinlenmesine karar verdi. Bu duruşmaya mazeret sunarak gelmeyen sanık Cenk Eren'in mazeretini kabul eden mahkeme, sanığın bir sonraki duruşmaya zorla getirilmesine hükmetti.

Yakalama çıkarılan ve bu duruşmaya gelerek teslim olan Faruk Polat'ın tutuklanmasına karar veren mahkeme, sanıklar Cihan Şenyüz, Ferdi Özer, Murat Özgener, Şeref Deniz, Cengiz Esmer, Emrah Akman, Erol Tutsak, Necati Fidan ve Neşat Çalıkoparan'ın tutukluluk hallerinin devamını kararlaştırdı.

Mahkeme, sanıklar Alp Parlar, Ferhat Yavuz, Nuri Kösem, Hüseyin Orçun Benli, Kaan Turgut, Yusuf Hasan Akgün, Özgür Sanlav, Mustafa Kabahor, Ergun Taş, Niyaz, Canbaz, Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın yurtdışı çıkış yasaklarının devamına da karar verdi.

Sanıklar Recep Onur Bayramoğlu ve Aslı Keskin'in tahliyesine hükmeden mahkeme duruşmayı erteledi.


CİHAN