Unutma Beni 1295. Bölüm (Unutma Beni Son Bölüm İzle)

Unutma Beni son bölüm. Unutma Beni 1295. bölüm izle. Unutma Beni 29 mayıs izle. Unutma Beni son bölüm seyret. Unutma Beni foxtvizle. Unutma Beni son bölüm tek link

Unutma Beni 1295. Bölüm (Unutma Beni Son Bölüm İzle)
30 Mayıs 2014 Cuma 16:03 tarihinde eklendi, 7.213 kez okundu.

Unutma Beni son bölüm. Unutma Beni  1295 bölüm izle. Unutma Beni 1295 bölümü. Unutma Beni tek kısım izle. Unutma Beni ddizi. Unutma Beni  foxtv izlee

 

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Unutma Beni 1295. bölümü ile ekranlara geldi. Birbirinden merak uyandıran sahneleri ile yine izleyenlerini hayretler içinde bırakan Unutma Beni 1295. bölümü tekrar izlemek isteyenler ve kaçıranlar için yayınlandı. ObjektifHaber.Com aracılığıyla siz de Unutma Beni 1295. bölümü izleyebilirisiniz. 

 

Dizi hakkında detaylı bilgilere ve haberlere ulaşmak için hergün sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. Diziyi izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

 

 

UNUTMA BENİ 1295. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

1295. BÖLÜM ÖZETİ

 

Volkan Ceylan’ı Emine’nin evinden kaçırma konusunda kararlıdır. Hazırlıklarını yapar ve gider, başarabilecek midir? Kenan’ın evinin bahçesine gömülen elmasları kim çıkarmaya çalışacaktır, onu gizlice izleyen kişi kimdir? Şekerler Melek’in evindedir. Oğlu için mevlit okutmayı düşünürler. Bunlar olurken Melek’in aklından neler geçmektedir, neden mektup yazacaktır? Melek’in tuttuğu dedektif Melek’i arar, Ali’nin isterse aklanabileceğini söyler. Melek oğlu olmadığını bile bile bunu kabul edecek midir? Seda evine gelen İlkay’a neden sinirlenecektir? Özlem’in sözlüsü Nejat, Mustafa’yı arar ve tırabzan siparişi verir, bunu neden yapmıştır? Özlem ve Nejat yemeğe giderler. Özlem orada ne görüp çok şaşıracaktır? Mustafa Özlem’le ilgili neye şahit olup, öfkelenecektir?