Unutma Beni 1297. Bölüm (Unutma Beni Son Bölüm İzle)

Unutma Beni son bölüm izle. Unutma Beni 1297. bölümü izle. Unutma Beni tek link izle. Unutma Beni son bölüm hd izle.

Unutma Beni 1297. Bölüm (Unutma Beni Son Bölüm İzle)
31 Mayıs 2014 Cumartesi 17:04 tarihinde eklendi, 8.888 kez okundu.

Unutma Beni son bölüm izle. Unutma beni 1297. bölüm fox tv izle. Unutma beni son bölüm seyret. Unutma Beni 1297. bölüm hd izle. Unutma Beni 1297. bölüm tek kısım izle

 

Fox TV'nin sevilen dizisi Unutma Beni 1297. bölümü ile de izleyenleri ekranları başına kilitliyor. Fox TV'nin rekorlara imza atan dizisi Unutma Beni bu bölümünde de bomba gibi. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için Unutma Beni 1297. bölümü hd tek link yayınlandı. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak siz de objektifhaber.com aracılığıyla Unutma Beni 1297. bölümü izleyebilirsiniz. 

 

UNUTMA BENİ 1297. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

UNUTMA BENİ 1297. BÖLÜM ÖZETİ

 

Ceylan Emine’ye bebeğinin Derya olduğunu söyledikten sonra kaçar, polisler yakalayabilecekler midir? Emine ve Şerif telaşla Rıfatlara gelirler, bebek ortada yoktur, kim kaçırmıştır? Volkan neden bir duvar dibine çöküp deli gibi ağlayacaktır? Volkan bebeği kaçırmadığını iddia eder, doğru mu söylemektedir, polisler tarafından neden karakola götürülecektir? Melek evdedir, daha sakindir, Haşmet arar, Ali’nin aklanması için aradıkları adamları yakalayabilmiş midir? Ali Melek’in kendisi için 6 evini de sattığını öğrenir, bu durumda ne yapacaktır? Ali Melek’e neden bir paket verecektir, ne vardır içinde? Çiğdem Hikmetleri eve çağırır ve İngiltere’ye gideceğini söyler. Hikmetlerin tepkisi ne olacaktır?