Ünye Belediyesi araç filosuna 4 yeni araç daha katıldı

Ordu Ünye Belediyesi'nin araç filosuna Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe olarak alınan 4 temizlik aracı daha eklendi

Ünye Belediyesi araç filosuna 4 yeni araç daha katıldı
04 Eylül 2013 Çarşamba 15:40 tarihinde eklendi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda sergilenen çöp kamyonlarına binerek test sürüşü yaptı.

Başkan Arpacıoğlu, “Bildiğiniz gibi bir turizm şehri olan Ünye, temizlik konusuna da çok hassasiyet göstermektedir. Bu manada da araç sayımızı çoğaltmak geliştirmek ve anında daha hızlı müdahale edebilmek için araç filomuzu her geçen gün büyütüyoruz. Ünyemize 4 tane temizlik aracı aldık. Temizlik araçlarımızdan biri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe araçtır. Diğer 3 aracı ise 400 bin TL ücret karşılığında tahsis ettik. Bu araçlarımız markalarıyla yaptıkları performans ile işçi sağlığına da çok özen gösterilerek hazırlanan bir teknik yapı ile oluştu. Bu dört aracımız bugün Ünye’ye geldi. Temizlik araçlarımızın sayısı fevkalade yükseldi. Dönemimizde 31 yeni sıfır araç alınmıştır. Böylelikle Ünye’nin eksikleri bir bir ortadan kalkmaya devam ediyor. Bize hibe konusunda destek veren başta içişleri bakanımıza ve çevre bakanımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra temiz olan Ünye’miz daha hassas, daha güzel, daha da hızlı hareket edebilmek adına bu araçlarımızın katkı sağlayacağını düşünüyorum. Ben şimdiden Ünye’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.


CİHAN