Ünye’de trafik kazası: 1 kişi ağır yaralı

Ünye’nin Fevzi Çakmak Mahallesi itfaiye binası önünde meydana gelen kazada, 3 araç birbirine girdi. Kazada 1 kişi ağır yaralandı.

Ünyede trafik kazası: 1 kişi ağır yaralı
07 Ocak 2013 Pazartesi 20:01 tarihinde eklendi, 1.745 kez okundu.

 

Ünye’de meydana gelen trafik kazasında, Ordu’dan Samsun yönünde ilerleyen Ayhan Aydoğdu idaresindeki 42 P 5493 plakalı TIR sürücüsü, aşırı hız ya da kar yağışından kaynaklanan bir durumdan dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek, önce karşı yönden gelen Yusuf Koca idaresindeki 61 TK 958 plakalı otomobil ile ardından bu araç arkasından gelen polis memuru Gökhan Telci idaresindeki 52 FK 284 plakalı otomobil ile çarpıştı. Ünye İtfaiyesi binası önünde gerçekleşen kazada yaralanan polis memuru Gökhan Telci’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Gökhan Telci, ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne gönderildi. TIR sürücüsü Ayhan Aydoğdu ve otomobil sürücüsü Yusuf Koca’nın ise yaralı olmadığı öğrenildi.
 
Olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra bir süre trafiği tek şeritten sağladı. Daha sonra olay yerine gelen çekiciler ile otomobiller olay yerinden kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

CİHAN