Uşak’a 2 yılda 320 derslik

Uşak eski Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün'ün mahkeme kararı ile görevine dönmesinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirliği’ne atanan Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, kentte görev yaptığı 25 aylık dönemi değerlendirdi, 320 derslik kazandırıldığını söyledi.

24 Şubat 2014 Pazartesi 19:47 tarihinde eklendi.
 
Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki görevinden ayrılmadan önce basın toplantısı düzenleyen Ömer Bulut, 25 aylık süreci değerlendirdi.

Bulut, “2 yıl bir ay görevli kaldığım süreçte ilimize 320 derslikle birlikte eğitime 150 milyon TL’lik yatırım sağladım. Şu anda Uşak'ta sınıf başına düşen öğrenci sayısı 23. Yeni dersliklerin yapılması ile birlikte bu sayı daha da azalacak. Şu anda çiftli öğretim yapan okul sayımız 11, yapılan dersliklerin faaliyete geçmesi ile bu sayı 5 okula düşecek” dedi.
 
Görev değişikliği nedeniyile kimseye kırgın olmadığını belirten Bulut, “Biz devletin memuru olarak devletimiz nerede görev verirse orada görevimize devam ederiz. Bayrağımızın dalgalandığı her yerde göreve hazırız. Bizden önceki arkadaşımız Recep Düzgün, açtığı dava sonrasında mahkeme kararı ile görevine iade edildi.

Bu süreçten sonra Bakanlığımız bana yeni bir görev yeri tebliğ etti. 25 Şubat Salı gününden itibaren yeni görev yerimde görevime başlayacağım. Uşak’ı çok sevdim. Manisa Salihlili olmam sebebiyle Uşak’a çok yabancı değilim. Uşak çok iyi işlere hak eden okuma oranı çok yüksek bir şehir. Umarım benden sonraki arkadaş daha iyi işlere imza atar” dedi.

DHA