Uşaklı şehit köyünde toprağa verildi

TCG Değirmendere adlı römorkörde şehit olan askerlerden 21 yaşındaki er Fehmi Kocaman'ın cenazesi Uşak'ta toprağa verildi.

24 Aralık 2013 Salı 19:49 tarihinde eklendi.


İzmir’deki Alaybey Askeri Tershane'de bakımı yapılan ve denize indirildiği sırada devrilen 'TCG Değirmendere' adlı römorkörde şehit olan askerlerden 21 yaşındaki er Fehmi Kocaman'ın cenazesi, İzmir'de düzenlenen tören sonrası askeri kargo uçağıyla Uşak Havalimanı'na getirildi.

Şehit askerin Türk bayrağına sarılı naaşı cenaze aracına konularak Banaz ilçesine bağlı Ovacık köyündeki babaevine götürüldü.

Mustafa Kocaman ile Hülya Kocaman çiftinin dört çocuğundan en küçüğü olan ve terhisine 45 gün kalan şehit Fehmi Kocaman için evinin önünde helallik alındı. Şehidin naaşı tören için köy meydanına getirildi. Buradaki törene, Vali Mehmet Ufuk Erden, AK Parti Uşak milletvekilleri İsmail Güneş, Mehmet Altay, İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, il ve ilçelerin belediye başkanları, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, şehit askerin yakınları ve yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Şehit asker Kocaman’ın özgeçmişinin okunmasının ardı sıra İl Müftüsü Fuat Altındaş tarafından cenaze namazı kıldırıldı. Şehit askerin cenazesi köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. 


CİHAN