Uşak'ta AVM açılışı

Uşak'ta İzmir- Ankara karayolu üzerindeki 24 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan 'Festiva Uşak' alışveriş merkezi, 64 mağazası ve 301 araçlık otoparkı ile bugün hizmete açıldı.

Uşakta AVM açılışı
01 Ağustos 2013 Perşembe 19:18 tarihinde eklendi.
 
Açılışa Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, AK Parti Uşak milletvekili İsmail Güneş, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Uşak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Uşak İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Karakaşlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Karakaş, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
 
Şovmen Fatih Mühürdar'ın sunuculuk yaptığı açılışta konuşan Karakaşlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Karakaş, "Uşak'a daha güzel bir gelecek hazırlayacak ve değer katacak Festiva Alışveriş Merkezi'nin 8'incisi Uşak'a açtık.

24 bin metrekare alanda yaratılan Festiva Uşak'ı yaklaşık 30 milyon TL üst yapı ve 24 milyon TL arsa değeri ile beraber toplam 54 milyon TL'ye mal ettik. Kentsel dönüşüm projenin uygulandığı alanda yer alan Festiva Uşak'ın bölgeye önemli bir canlılık sağlamasını bekliyoruz" dedi. 

DHA