Uşak’ta kan bağışı için büyük kampanya

Uşaklılar, Ege Bölgesi'ndeki kan stoklarının boşalması üzerine stokları doldurmak ve kan bağışına katkıda bulunmak için topyekun harekete geçti.

Uşakta kan bağışı için büyük kampanya
29 Ağustos 2013 Perşembe 17:51 tarihinde eklendi.

Zirve Dağcılık Uşak İl Temsilciliği koordinesinde, 31 Ağustos 2013 Cumartesi günü düzenlenecek kan bağışı kampanyası için tüm hazırlıklar tamamlandı. Uşak Belediyesi, Kızılay Uşak Kan Merkezi ve Tuğra Atlı Spor ve Cirit Kulübü tarafından düzenlenecek kan bağışı kampanyası, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ın talimatıyla, Uşak Belediyesi binasında yapılacak. Zirve Dağcılık Uşak İl Temsilcisi Rafet Gezer, kan bağışı kampanyasına rekor katılım beklediklerini kaydetti.

Zirve Dağcılık Uşak İl Temsilcilisi Rafet Gezer, “Ege Bölgesi'nde kan ihtiyacını gidermek için derhal temaslara geçtik. Uşak Belediye Başkanı Sayın Ali Erdoğan, her zaman olduğu gibi bize her türlü desteği vererek belediye binasının kapısını açtı. Uşak Kızılay Kan Merkezi de tüm personelini seferber ederek kan bağışının artması için elinden geleni yaptı.” dedi.

Şubat ayında ilk düzenledikleri kampanyada 104 ünite kan toplandığını hatırlatan Gezer, “31 Ağustos Cumartesi günü saat 10.30'da Uşak Belediyesi binası içerisinde düzenleyeceğimiz kan bağışı kampanyasında en az 200 ünite kan toplamayı hedefliyoruz. Tüm Uşak halkını kan bağışı kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.


CİHAN