Utanmazlar!

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nden, sağlık raporu almak için geldiği Gaziantep'te sıra bekleyen 53 yaşındaki Nuri Karaca, cebindeki 1600 dolar ile 90 lirasının çalındığını iddia etti.

Utanmazlar!
18 Eylül 2013 Çarşamba 11:58 tarihinde eklendi.
Olay, bugün sabah saatlerinde Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde yaşayan akciğer kanseri tedavisi gören 3 çocuk babası Nuri Karaca, Bölge Sağlık Kurulu'nda rapor almak için Gaziantep'e sevk edildi.

Eşi ve kızı ile birlikte geldiği hastanenin Tıbbı Onkoloji, Hematoloji Tanı ve Tedavi Merkezi'nde sıra bekleyen Nuri Karaca, yanına yaklaşan ve bir süre sohbet ettiği kimliği belirsiz bir kişi tarafından soyulduğunu ileri sürdü. Üzerinde bulunan paranın çalındığını fark edince durumu polise bildiren Karaca, "Nasıl oldu anlamadım. Sıra beklerken yanıma gelen bir kişiyle sohbet ettik. Yanımdaki kişi bir süre sohbet ettik sonra gitti. Kantinden su almak istediğim sırada paramın yerinde olmadığını görünce soyulduğumu anladım. Cebimde yakınlarımdan borç olarak aldığım 1600 dolar ile 90 lira vardı" dedi.
 
Parasının çalındığını iddia eden Karaca'nın şikayetinin ardından polis, hastanenin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alıp, eşkali belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

DHA