Üvey babaya tecavüz hapsi!

Karın ağrısı şikayetiyle götürüldüğü hastanede hamile olduğu anlaşılan ve bir erkek çocuğu dünyaya getiren E.Z.'ye tecavüz ettiği DNA testi ile belirlenen üvey baba 39 yaşındaki A.İ.Y., 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Üvey babaya tecavüz hapsi!
03 Temmuz 2013 Çarşamba 20:29 tarihinde eklendi, 1.157 kez okundu.
E.Z.'nin yıllarca öz babası olarak bildiği A.İ.Y.'nin üvey babası olduğunu ise olay ortaya çıkınca öğrendiği belirtildi.
 
Söke İlçesi'nde geçen yıl Kasım ayında ortaya çıkan olayda, 15 yaşındaki E.Z. karın ağrısı şikayetiyle annesi E.Z. tarafından hastaneye götürüldü. Yapılan muayenede, genç kızın 26 haftalık hamile olduğu belirlendi. Durumun polise bildirilmesi üzerine, E.Z., annesi E.Z.'ye nikahsız yaşadığı ve babası olarak bildiği biçer döver operatörü A.İ.Y.'nin uzun süredir tecavüzüne uğradığını anlattı. Gözaltına alınan ve suçlamaları kabul etmeyen A.İ.Y.'nin tutuklu olarak yargılanmasına karar verildi.
 
DNA TESTİ GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARTTI
 
Dava görülürken genç kız bir erkek çocuğu dünyaya getirdi ve bebek devlet korumasına alındı. Söke 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararıyla E.Z.'nin dünyaya getirdiği erkek bebekle, A.İ.Y.'den kan örnekleri alındı. İncelemede, bebeğin babasının A.İ.Y. olduğu tespit edildi. 
 
Bu arada E.Z.'nin öz babasının öldüğü ve annesinin nikahsız yaşadığı A.İ.Y'nin üvey babası olduğunu olayın ortaya çıkmasıyla öğrendiği ifade edildi.
 
ÜST SINIRDAN CEZA VERİLDİ
 
Söke 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki son duruşma geçen 12 Haziran'da görüldü. Tutuklu yargılanan A.İ.Y. 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Zanlının mahkemedeki tavırları ve pişmanlık göstermemesi nedeniyle de verilen hapis cezasında indirime gidilmedi.

DHA