Uyanık Kewell

Sezon bitiminde Galatasaray’la yolları ayrılan ve bugünlerde Avustralya kulüplerinin listelerinde yer alan Harry Kewell’ın transferi için deneyimli oyuncunun menajeri Bernie Mandic ilginç bir öneri getirdi.

Uyanık Kewell
27 Temmuz 2011 Çarşamba 09:39 tarihinde eklendi.

 

Avustralya Futbol Federasyonu’nun özel bir izin çıkarmasını isteyen Mandic, yıldız oyuncunun Avustralya’da futbola olan ilgiyi arttıracağını ileri sürerek, Kewell’ın formasını giyeceği takımın konuk olacağı deplasmanlarda artacak seyirci sayısının yaratacağı ekstra gişe gelirinin yüzde 70’inin kendilerine verilmesini istedi. Mandic, Kewell’ın Avustralya’nın en popüler futbolcusu olduğunu ve onun için maçlara gelecek taraftarlardan oyuncusunun da yararlanması gerektiğini söyledi.
 
Ali Dürüst: Etkilenmeyiz
 
İkinci Başkan Ali Dürüst, liglerin ertelenmesinin transfer planlarını etkilemeyeceğini söyledi. Transfer konusunda tedbirli olduklarını anlatan Dürüst, “Ligin ertelenmesi transfer politikamızı etkilemez. Yeniden değerlendirebiliriz ama transferde programımızı yapmıştık ve öyle de devam edeceğiz” dedi. Ligdeki erteleme sonrası oluşan 1 aylık arayla ilgili olarak da teknik kadronun çalıştığını söyleyen Dürüst, “Hazırlık çalışmaları yeniden planlanacak. Sanıyorum kısa süre içerisinde yeni program netlik kazanır. En uygun şekilde bu süre değerlendirilmeye çalışılacak. Yeniden kamp ve hazırlık maçları programı yapılıyor” diye konuştu.