Uyuşturucu operasyonunda, 35 zanlı adliyeye sevk edildi

Edremit'te, Roman vatandaşların yaşadığı mahallede dün sabah 05.30 sularında çok sayıda eve yapılan şafak operasyonunda gözaltına alınan 35 kişi adliyeye sevk edildi.

Uyuşturucu operasyonunda, 35 zanlı adliyeye sevk edildi
25 Haziran 2013 Salı 17:20 tarihinde eklendi.

Edremit Cumhuriyet Başsavcılığı yürüttüğü şafak operasyonunda 4 narkotik köpeği bir helikopter ve 500 polis katıldığı operasyon kapsamında dün sabah saat 05.30'da Roman vatandaşların yaşadığı İbrahimce Mahallesi'nin belli noktalarında bulunan toplam 38 ev ve işyerine baskın yapılmıştı. Edremit ilçesinde huzur ve asayişinin teminine yönelik yapılan operasyon ile 35 kişi gözaltına alındı. Aramalarda 8 kilogram esrar, 3 ruhsatsız silah, 80 adet mermi, 7 adet av tüfeği ele geçirilmişti. Yapılan operasyonun neticesi Balıkesir Valiliği'nin resmi internet sitesinden duyuruldu.

Aralarında kadınlarında bulunduğu 35 zanlı için adliye etrafında çevik kuvvet ekipleri ile polis geniş önlemi aldı. Zanlılardan kadınların kucaklarında çocuklarıyla beraber gelmesi dikkat çekerken, zanlı yakınları adliyenin dışarısında tutuldu.

Operasyona Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevik kuvvet ekipleri, özel harekat timleri ve 4 polis köpeğinden oluşan 500 kişilik bir polis ordusu katılmıştı.


CİHAN