Uyuşturucu satan oğlunu ihbar etti

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde oğlu H.Ç. adına gelen kargo kutusunda esrar bulan Hasan Ç., polise ihbarda bulundu.

24 Ocak 2014 Cuma 20:01 tarihinde eklendi.
Başlatılan soruşturma da uyuşturucu gönderen şüphelilerle birlikte gözaltına alınan 17 yaşındaki H.Ç.'nin evindeki gitarında 13 gram daha uyuşturucu bulundu. Adliyeye sevk edilen H.Ç. ile 2 arkadaşı tutuklandı.
 
Hıdırağa Mahallesi'nde oturan Hasan Ç., önceki gün 17 yaşındaki oğlu H.Ç. adına eve gelen kargo paketini açtı. Kutu içerisinde uyuşturucu madde olduğunu gören baba Hasan Ç., Polis Merkezi'ne giderek oğlunun uyuşturucu sattığını ve arkadaşlarından şüphelendiğini söyledi. Bunun üzerine soruşturma başlatan polis ekipleri kutu içerisindeki maddenin 214 fişek halinde satışa hazırlanmış 547 gram esrar ve 9 gram hint keneviri olduğunu tespit etti.
 
GİTARINDA UYUŞTURUCU BULUNDU
 
Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin başlattığı kapsamında, kargoyu gönderinin tespit edilmesi için 17 yaşındaki H.Ç.'nin internet görüşmelerini ve telefonlarını izlemeye alındı. 17 yaşındaki H.Ç.'ye uyuşturucu maddelerini arkadaşları olan H.D. ve B.D.'nin gönderdiğini tespit eden polis ekipleri şüphelileri gözaltına aldı. H.Ç.'nin evinde yapılan aramalarda ise odasındaki gitarın içinde 13 gram daha esrar bulundu.
 
TUTUKLANDI
 
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen H.Ç., 23 yaşındaki H.D. ile 26 yaşındaki B.D. 'uyuşturucu satmak' suçundan tutuklandı. Olayla ilgisi olduğu belirlenen ve firar eden R.B. ise aranıyor. Polisin olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

DHA