Uzan, Madonna'ya komşu oldu

Cem Uzan, Manhattan'ın en pahalı bölgesi ve zenginlerin semti olarak adlandırılan Upper East Side'daki 81. Sokak'ta, 50 milyon dolara 5 katlı süper lüks bir malikane satın aldı.

Uzan, Madonnaya komşu oldu
26 Ağustos 2012 Pazar 14:57 tarihinde eklendi.

 

Firari Cem Uzan, bu kez ABD'de sahneye çıktı... İmar Bankası davası nedeniyle kaçtığı Fransa'nın sosyetesinden sıkılmış olacak ki, New York'ta cemiyet hayatının tam içine daldı! Kaçak işadamı,Manhattan'ın en pahalı bölgesi ve zenginlerin semti olarak adlandırılan Upper East Side'daki 81. Sokak'ta, 50 milyon dolara 5 katlı süper lüks bir malikane satın aldı.
 
23 ODASI VAR
 
Üstelik 23 odalı bu eşsiz yapının ihtişamı, Uzan için yeterli olmadı. Ünlü işadamı, kesenin ağzını daha da açtı ve yeni yuvasının içini tamamen İtalyan mimarisiyle donattı... Ancak Uzan'ın lüks aşkı dudak uçuklatırken akıllara bir soru takıldı: Motorola davası! Daha önce yargılandığı bu dava yüzünden ABD'ye girişi yasaklanan Uzan, bunun da bir çözümünü buldu. Yeni aldığı evinin tapusunu, ilk eşinden olan oğlu Sinan Uzan adına hazırlattı.
 
MADONNA'YA KOMŞU OLDU
 
Bu arada 81. Sokak'ta, Cem Uzan'ın komşuları da hayli ünlü... Kaçak işadamının evinin hemen yanında Madonna oturuyor. Birkaç adım ilerisinde ise Hollywood'un efsane yıldızı Robert de Niro,Fransız aktör Gerard Depardieu ve Microsoft'u Bill Gates'le birlikte kuran Paul Gardner Allen'in de malikaneleri bulunuyor. Dünyanın en pahalı semtlerinden olan Upper East Side'da, tek odalı dailerin kirası ise 3 bin 500 dolardan başlıyor. 2+1 evlerin kirası 60 bin dolara kadar çıkıyor...
 
MADONNA'NIN EVİ 40 MİLYON DOLAR
 
Dünya yıldızı Madonna da, Manhattan'ın en lüks bölgesi 81. sokakta ev sahibi... Güzel şarkıcı, birkaç yıl önce satın aldığı saray yavrusuna 40 milyon dolar ödedi.
 
'ÜRDÜN' DE ÖLMEK İSTEMİYORUM!'
 
Ürdün Kraliyet i'nin hakimiyetinde yaşadığı iddia edilen Uzan Ailesi'nin diğer fertleri de hayatlarından oldukça memnun... Kemal Uzan dışında! Artık yaşlandığını söyleyen baba Uzan'ın evlatlarından son bir isteği olduğu belirtiliyor: Burada ölmek istemiyorum. Devletle anlaşın. Beni Türkkiye'ye götürün.